Vores historie

Om Brix Smedeforretning

Brix Smedeforretning har eksisteret i mere end 30 år, og har efterhånden en del erfaring på bagen. Forretningen startede i 1945, hvor det hed Frederiksberggade Smedeforretning. I 1979 købte Jørn Brix forretningen af brødrene Tage og Peter Fisker, og skiftede navnet til Brix Smedeforretning. Brix Smedeforretning startede som et rigtigt familiefirma, hvor Jørn Brix var indehaver, konen Ane-Jette styrede kontoret med sikker hånd og sønnen Morten Brix blev arbejdsdreng i 1986. I 1995 blev Morten Brix ansat, og i 2004 blev han medejer i forretningen. I 2010 trådte Jørn Brix tilbage og overlod hele forretningen til Morten Brix, dog ses Jørn Brix hver dag i forretningen.

Forretningen tæller i dag 7 svende og 2 lærlinge. Her starter en ny lærling hvert til hvert andet år, da virksomheden er meget bevidst om sit ansvar for, at bidrage til arbejdsstyrken og erhvervslivet fremover.
Foruden den lange række af mere traditionelle smedeopgaver er Brix Smedeforretning kendt for sin særlige force som ’brandslukker’. Hvis kunden har et akut problem, fx med en bærende mur, så har vi mange gange smidt alt, hvad vi har i hænderne, og rykket ud med det samme.

Brix Smedeforretning servicerer både små, mellemstore og store virksomheder samt private. Man tilbyder konsulentbistand og vurdering af opgaverne for kunderne, som tæller alle typer og brancher: Håndværkere af enhver art, entreprenører, boligselskaber, kommuner, institutioner, butikker og private. Og ydelserne er endnu flere: Svejsning, klipning, bukning, valsning, stansning, montage, afkortning og overfladebehandling. Desuden er firmaet leveringsdygtig i trapper, altaner, gelændere, broer og diverse specialkonstruktioner – typisk til byggebranchen og til ingeniører og arkitekter.

Brix Smedeforretnings ydelser og ekspertise på området har igennem mange år vist sig at være en konkurrencefordel for både faste og nye kunder.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Brix Smedeforretning